(Na)zomer tuinfeestje met Hebe Addenda

Op woensdag 11 & donderdag 12 juli heet Addenda u namens alle kwekers van harte welkom bij Boomkwekerij Out in Hazerswoude-Dorp voor het Hebe Addenda (na)zomer tuinfeest. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteert Addenda haar productassortiment in vier verschillende tuinstijlen. Naast het assortiment staat er ook een compleet POS pakket voor de klanten klaar voor de 'Tuinplant van de maand campagne', initiatief van Bloemen Bureau Holland.Locatie: Boomkwekerij Out, Burgemeester Smitweg 12 Hazerswoude-Dorp. De deuren zijn geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Hebe Addenda
De naam Hebe komt van de Griekse godin van de jeugd. Net zoals deze godin brengt de Hebe nieuwe energie in de tuin. Vlinders en bijen zijn gek op de Hebe vanwege haar vele kleine bloemetjes. Ze blijven bloeien tot aan de eerste vorst.

Telersvereniging Addenda
De telers van potplanten van het merk Addenda hebben begin 2007 hun krachten gebundeld in de Telersvereniging Addenda (TVA). Dit samenwerkingsverband bestaat uit veredelingsbedrijven en een 16 tal Nederlandse en Belgische telers en van Hebe Addenda en Campanula Addenda.


Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven