Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sion versterkt directie met Ewout van den Dool

Per 1 sept a.s. start Ewout van den Dool als Managing Director bij Sion Young Plants. Ewout gaat samen met directeur/eigenaar Eric Moor de directie van Sion vormen. De huidige financieel directeur Hans Olsthoorn gaat parttime werken en blijft verantwoordelijk voor de financiƫn en adviseert de directie van Sion.


Ewout van den Dool

Van den Dool wordt verantwoordelijk voor de gehele interne aansturing van het bedrijf, waardoor Eric Moor zich nog meer extern kan richten op (internationale) marktontwikkelingen bij klanten, acquisitie en innovatie. Eric Moor: " Gezien de groei en ambities van Sion is, naast voortdurende innovatie en ontwikkeling, een sterke teamorganisatie van belang."

In zijn rol als adviseur bij Triple Group heeft Ewout de afgelopen jaren diverse bedrijven en ondernemers binnen en buiten de agribusiness begeleid in strategievorming, professionalisering van organisaties en optimalisering van bedrijfsprocessen. Met de toevoeging van Ewout aan ons team kunnen we ons bedrijf verder professionaliseren.



Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu
Publicatiedatum: