Modiforms EcoExpert uitgeroepen tot innovatie van het jaar

Modiform heeft recent twee awards gewonnen met EcoExpert. Tijdens de Horticulture Business Week Award is EcoExpert als beste uit de bus gekomen in de categorie ‘Best Business Innovation of the Year’. Afgelopen heeft het bedrijf in Londen deze prestigieuze prijs tijdens de gala-avond in ontvangst mogen nemen. In Nantes (Frankrijk) heeft EcoExpert tijdens de Salon du Végétal 2018 de Gouden award gewonnen in de Innovatie wedstrijd. Een vakjury heeft EcoExpert in de categorie distributeurs benoemt als ‘Beste Innovatie’.EcoExpert
Modiform streeft ernaar transport-en verpakkingsystemen voor de tuinbouw te produceren die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Daarom heeft Modiform een nieuwe productserie ontwikkeld met de naam ‘EcoExpert’. Deze serie is gemaakt van 100% gerecycled papier in plaats van plastic. De producten kunnen makkelijk gerecycled worden via het standaard papierafvalsysteem van huishoudens of retailers. Het wordt niet alleen gerecycled en gecomposteerd, maar mocht het in een natuurlijke omgeving terechtkomen, dan breekt het binnen één jaar af.

Modiforms EcoExpert serie bestaat op dit moment uit twee potten en vijf verschillende transporttrays. In de toekomst hoopt Modiform de serie uit te breiden naar ongeveer 20 producten, inclusief enkele op maat gemaakte ontwerpen die samen met kwekers en retailers worden ontwikkeld.

Voor meer informatie
Modiform
Ambachtsweg 15
3831 KA Leusden
T. +31 (0) 33 434 31 66
E. sales@modiform.nl
www.modiform.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven