Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Harare, 9-11 oktober

Zimbabwe: Tuinbouw maakt zich op voor sterke comeback

De tuinbouwsector van Zimbabwe maakt serieuze vorderingen om opnieuw erkend te worden als een belangrijke exporteur van tuinbouwproducten. Het recent genomen initiatief om EFGAZ nieuw leven in te blazen, de telers- en exporteursvereniging van Zimbabwe, is slechts een voorbeeld van de bedoeling van Zimbabwe om opnieuw een van de grootste exporteurs van groenten, fruit en bloemen van Afrika te worden. Tot eind jaren negentig was Zimbabwe de op twee na grootste Afrikaanse exporteur van tuinbouwproducten.



Dit jaar zal ook ‘HortiFlor Zimbabwe’ opnieuw worden georganiseerd. Deze internationale tuinbouw & sierteeltbeurs zal in oktober plaatsvinden in het Rainbow Convention Center in Harare en is een ander voorbeeld van de inspanningen van de Zimbabwaanse tuinbouwsector om de export weer op gang te krijgen. Van 9 tot en met 11 oktober zullen (inter)nationale telers, exporteurs, leveranciers en investeerders elkaar kunnen ontmoeten tijdens dit 3 daagse handelsevenement, met als doel de productie en export van AGF en snijbloemen te verhogen.

Voor meer informatie:
HortiFlor Zimbabwe
Publicatiedatum: