13-15 maart, Ho Chi Minh City

Dümmen Orange presenteert producten op HortEx Vietnam 2019

De organisatoren van HortEx Vietnam zijn verheugd over de deelname van Dümmen Orange aan de volgende editie van HortEx Vietnam, die van 13 tot 15 maart 2019 wordt gehouden in het Saigon Exhibition & Convention Centre (SECC) in Ho Chi Minh-stad, Vietnam.
 
Dümmen Orange vertegenwoordigt een erfenis van sierteeltkwaliteit die meer dan een eeuw in ontwikkeling is en de grootste selectie superieure bloemen en planten op aarde levert.
 
Door 's werelds beste veredelaars onder één onderscheidend merk te verenigen, combineert Dümmen Orange traditionele technieken en opkomende technologieën. Wereldwijd toegankelijk en lokaal verankerd, blijft Dümmen Orange toonaangevend in de sector terwijl het stabiliteit en kansen biedt aan haar partners wereldwijd.
 
De deelname van Dümmen Orange aan HortEx Vietnam 2019 onderstreept het potentieel van deze markt in Vietnam en de omliggende landen en de noodzaak van een speciale tuinbouwbeurs zoals HortEx Vietnam.
 
De organisator, Kuno Jacobs van Nova Exhibitions: "Door belangrijke bedrijven uit onze branche, zoals Dümmen Orange, toe te voegen aan onze groeiende lijst van exposanten, geloven we dat we de positie van HortEx Vietnam verder kunnen versterken en een toegevoegde waarde kunnen bieden aan de beurs en de bezoekers."
 
HortEx Vietnam draagt bij aan de ontwikkeling van de tuinbouwsector in Vietnam en creëert een brug tussen internationale en lokale leveranciers van tuinbouw- en sierteeltproducten aan de ene kant en de Vietnamese kwekers en andere professionals uit de sector aan de andere kant.

De beurs wordt ondersteund door het Vietnamese Ministerie van Landbouw, De Nederlandse Ambassade in Vietnam, Lam Dong Tourism, Trade and Investment Promotion Center (TIPC), de Vietnamese Associatie voor de groente- en fruitsector (VinaFruit) en de Dalat Flower Association.

Voor meer informatie:
HortEx Vietnam
www.hortex-vietnam.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven