Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fransen Roses start met software SDF Profice

"Een dag verser leveren en tijdbesparing voor de klant"

Fransen Roses heeft de verkoop verder gedigitaliseerd door te kiezen voor SDF Profice. De rozenkwekerij die is opgericht door directeur/eigenaar Aad Fransen wilde graag meer verkoopkanalen aanspreken met zijn topkwaliteit rozen. Met SDF kan Fransen Roses nu aanbod delen met alle exporteurs en handelsbedrijven vanuit één centraal georganiseerd aanbod. Producten kunnen hierdoor sneller na de oogst worden geleverd.



Elke kopende partij is continu op de hoogte van de realtime beschikbare aantallen en prijzen. Ook heeft Fransen Roses de mogelijkheid om barcodes mee te sturen met te leveren rozen, zodat een de koper ook direct haar ingangscontrole en verdeling kan organiseren aan de hand van deze barcode. Dit bespaart de koper al snel 10 minuten per deense kar.

Verkoopmanager Danny van Fransen Roses: “Wij zijn erg blij met onze keuze voor SDF. Alle mogelijkheden die wij zochten om onze verkoop verder te moderniseren zijn aanwezig in SDF Profice. Wij kunnen niet wachten tot we onze prachtige rozen nóg sneller, verser en beter bij onze klanten kunnen krijgen. Dankzij het uitgebreide klantbeheer in SDF kunnen wij ook de service richting onze klanten optimaliseren.

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
T: +31 (0)10 521 27 55
info@codemasystemsgroup.com
www.codema.nl


Voor meer informatie:
Fransen Roses
Sint Aechtenland 4
2678 NR De Lier
www.fransenroses.nl
Publicatiedatum: