5 juli, Vreeken Bouvardia

Blooming Arena focust op duurzaamheid in de praktijk

De nieuwe Blooming Arena op 5 juli dit jaar zet de focus op duurzaamheid in de praktijk van de sierteeltsector. De internationaal bekende spreker Harry Stokman, Stefanie Miltenburg van Royal FloraHolland en ondernemer Jaap Vreeken presenteren sierteeltbreed concrete voorbeelden, actuele ontwikkelingen en trends. Een rondleiding bij Vreeken Bouvardia is onderdeel van het programma.

'Het mag een containerbegrip geworden zijn, duurzaamheid speelt wel degelijk een essentiële rol in alle schakels van de keten. Gerichte focus daarop is nodig, brengt kosten met zich mee en tegelijk kansen om je als bedrijf of organisatie te onderscheiden en je positie te versterken', stelt voorzitter Berry Philippa van Blooming Breeders.


Foto: Royal FloraHolland

De formule van Blooming Arena, waarbij een onderwerp door deskundigen wordt belicht in combinatie met bedrijfsbezoek en interactief netwerken, is succesvol. 'Als Blooming Breeders dragen we zo bij aan kennisuitwisseling, vooruit kijken en versterking van het netwerk’, aldus Philippa.

Programma
Blooming Arena biedt op 5 juli een mooi programma. Stefanie Miltenburg van Royal
FloraHolland brengt vanaf 15.45 uur in kaart welke duurzaamheidsinitiatieven er in de sierteeltsector zijn, belicht de verschillende rollen en sluit haar presentatie interactief af.

Harry Stokman, de motor achter Direct Current, gaat vervolgens onder meer in op de versnelling die gelijkspanning aan de energietransitie geeft en presenteert nationale en internationale voorbeelden. Jaap Vreeken introduceert Vreeken Bouvardia, waar onder meer gelijkspanning wordt ingezet voor assimilatiebelichting. Om 17.00 uur start de rondleiding die wordt afgesloten met een netwerkborrel. Inloop op 5 juli vanaf 15.30 bij Vreeken Bouvardia, Kruizemuntweg 45, 1435 DD Rijsenhout.

Klik hier om u aan te melden (mogelijk tot 2 juli).

Voor meer informatie:
Stichting Blooming Breeders
Geerland 84
1433 JV Kudelstaart
0297-321538
info@bloomingbreeders.nl
www.bloomingbreeders.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven