17-22 september, Padova

AIPH viert 70e verjaardag met congres in Italië

De internationale sierteeltsector wordt uitgenodigd voor het 70e jaarlijkse congres van AIPH in Padova in Italië, van 17 tot 22 september 2018. Het jaarlijkse congres van de internationale vereniging van tuinbouwproducenten AIPH staat open voor leden en niet-leden. Het zal bestaan uit conferenties, discussie, netwerken en professionele rondleidingen die erg nuttig zullen zijn voor de deelnemers.Dit congres wordt georganiseerd met steun van het Italiaanse AIPH-lid ANVE en de vakbeurs Flormart die tegelijkertijd zal plaatsvinden. Het congres omvat:
  • AIPH International Horticultural Expo conferentie
  • AIPH International Green City conferentie, om experts en kennis over stedelijk groen van over de hele wereld bij elkaar te brengen.
  • Bezoek aan de door AIPH ondersteunde vakbeurs Flormart
  • Bezoek aan vooraanstaande Italiaanse telers in de regio Pistoia
  • Bezoeken aan Venetië en de fantastische botanische tuinen in Padova
AIPH secretaris-generaal Tim Briercliffe: "AIFH verwelkomt voor de 70-jarige jubileumeditie sectorvertegenwoordigers van over de hele wereld. AIPH wordt alleen maar sterker, dus we nodigen telers en verenigingen uit om mee te doen en te profiteren van een programma met veel inhoud en de geweldige Italiaanse gastvrijheid."

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven