9 juli

Webinar huisvesting arbeidsmigranten

Bent u agrarisch ondernemer en huisvest u arbeidsmigranten? Of overweegt u om dit in de toekomst te gaan doen? Volg dan de webinar over de huisvesting van arbeidsmigranten van de Werkgeverslijn Land- en Tuinbouw.

Tijdens dit webinar gaat Maartje Jager (adviseur cao en arbeidsrecht bij de Werkgeverslijn) in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij Projecten LTO Noord, o.a. op het dossier huisvesting) over de mogelijkheden rondom het certificeren van huisvesten. Ook wordt verteld onder welke voorwaarden de kosten voor huisvesting ingehouden mogen worden. Er wordt een korte toelichting gegeven op het proces wat de afgelopen maanden heeft plaats gevonden in dit dossier. Na het volgen van deze webinar bent u weer helemaal up to date en weet u wat er praktisch mogelijk is rondom het inhouden van huisvestingskosten op de loonstrook.

De webinar vindt plaats op maandag 9 juli, om 15.00 uur. De webinar duurt ca. 45 minuten. Deelname aan de webinar is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw. Aanmelden kan hier.

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid.

Bron: Werkgeverslijn

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven