Logico's organiseert voor de tiende keer de 'Logico Matching Days'

Van dinsdag 3 juli tot en met vrijdag 6 juli wordt voor de tiende keer de Matching Days georganiseerd door Logico in De Lier. Tijdens deze dagen worden zowel de nieuwe producten, thema’s, concepten en alle andere klantoplossingen met orchideeën van verschillende kwekers getoond. Het evenement is speciaal voor de klanten van Logico, kwekers en andere belanghebbenden."Het is werkelijk fantastisch om aan zoveel belangstellenden onze schitterende producten te laten zien. Vooral klantspecifieke oplossingen worden steeds meer gevraagd", vertelt Arie Stolk, directeur bij Logico. "We hebben de beschikking tot alle soorten orchideeën. We hebben niet voor niets de slogan ‘Orchideeën van A-Z voor klanten van A-Z’. En met een breed assortiment in keramiek en andere toegevoegde waarde is het onze specialiteit een passende oplossing te bieden voor allerlei soorten klanten."

Logico is de verkooporganisatie voor zes aangesloten kwekers van orchideeën: VG Orchids, VG Colours, Fransen Orchideeën, Bos Orchids, Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Op Dreef. Tevens heeft Logico de producten van wat zij noemen ‘partnerkwekers’ in het assortiment. Door middel van het aanbod kunnen wij in spelen op alle klantbehoeftes en zijn wij de optimale one-stop-shop voor klanten.

Arie Stolk: "Ik ben ervan overtuigd dat de waarde die we bij Logico toevoegen steeds belangrijker wordt voor kwekers van orchideeën. Wij hebben de know-how van de markt. Bij grote retailers, bouwmarkten, tuincentra, exporteurs en groothandelaren. Wij merken dat we een steeds interessantere partner worden, zowel voor de aanbodkant als voor de vraagkant." Arie gaat verder: "Op zulke dagen zoals de Matching Days kunnen we aan beide partijen laten zien waar we goed in zijn. We hebben echt hele mooie planten staan, vernieuwende concepten en thema's. Maar ook retail orders."

Inmiddels organiseert Logico voor de tiende keer de Matching Days. Deze formule is heel succesvol gebleken. Arie vertelt: "Naast dat we veel orders mogen schrijven is het ook een ontmoeting tussen de inkoper van orchideeën en alle oplossingen die wij bieden. Er wordt een match gezocht tussen vraag en aanbod, vandaar Matching Days. Het is dus geen wedstrijd," knipoogt Arie.

De Matching Days zijn van dinsdag 3 juli tot en met vrijdag 6 juli bij Logico in De Lier, Zijtwende 19

Voor meer informatie:
Logico
Zijtwende 19
2678 NL De Lier
D: 0174 612 709
F: 0174 612 727
www.logico.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven