Activiteiten MPS-HCS per 1 juni overgedragen aan DLVge

Op weg naar een meer ‘lean en mean’ georganiseerde organisatie heeft MPS-Groep besloten de activiteiten van hun bedrijfsonderdeel MPS-HCS per 1 juni 2018 over te dragen aan DLVge. Het besluit ligt ten grondslag aan het feit dat de advieswerkzaamheden van MPS-HCS kunnen conflicteren met die van MPS als eigenaar van certificatieschema’s en MPS-ECAS, als onafhankelijke certificerende instelling. Doordat de werkzaamheden van MPS-HCS worden beoordeeld door auditoren van MPS-ECAS ligt de schijn van belangenverstrengeling al snel op de loer. Door deze werkzaamheden buiten MPS onder te brengen wordt dit voorkomen. DLVge en MPS zullen als onafhankelijke organisaties wel nauw met elkaar blijven samenwerken.

MPS en DLVge kennen elkaar al goed vanuit de Groen Label Kas Certificering waarvoor DLVge audits uitvoert in opdracht van MPS-ECAS. DLVge: "De activiteiten van MPS-HCS sluiten hier mooi op aan en DLVge is dan ook blij met deze uitbreiding. De komende weken worden niet alleen de advieswerkzaamheden overgedragen aan DLVge, maar maakt ook de betrokken medewerkster van MPS de overstap naar DLVge. U behoudt dus hetzelfde aanspreekpunt. Wel zo fijn."

Kwekers en telers kunnen vanaf nu bij DLVge terecht voor begeleiding en training op hun weg naar certificering, zoals diverse MPS-certificaten (A,B,C, Gap, SQ, Qualitree/ ISO, Florimark en Planet Proof (Milieukeur)) en andere duurzaamheidscertificaten. DLVge: "Uiteraard mogen klanten blijven rekenen op de kwaliteit en dienstverlening die ze gewend zijn. Continuïteit en kwaliteit blijven gewaarborgd."

Lees hier het bericht op de site van MPS

Voor meer informatie:
DLVge
www.dlvge.eu
info@dlvge.nl
+31(0)10 462 30 30Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven