IPM Discovery Center vervangt Hortivation

Op de IPM Essen 2018 is Hortivation gestart in hall 13. Op de komende editie zullen wederom de nieuwste trends worden gepresenteerd, als ook de nieuwste verkoopconcepten en praktische aanbevelingen voor hoe de verkoop van bloemen en planten kan worden geconsolideerd. Maar dan niet meer onder de naam "Hortivation by IPM Essen", maar onder de titel "IPM Discovery Center". De samenwerking met de Nederlandse groene stylist en trendwatcher Romeo Sommers zal worden voortgezet.

Na het eerste evenement in Kalkar in 2016 had het beursmanagement al beslist om Hortivation naar de IPM Essen te brengen. De doorslaggevende factor was de unanieme teneur in de sector: niet alleen zouden marktleiders en beslissers vertegenwoordigd zijn op een van 's werelds meest toonaangevende plantenbeurzen, ook zou de aanwezigheid van teelt en handel resulteren in nieuwe kansen voor de tuinbouwsector. In 2018 was Hortivation vervolgens voor het eerst onderdeel van IPM Essen.

"Het oorspronkelijke concept om sterke verkoopconcepten te tonen en geen individuele producten heeft zijn waarde bewezen en zal worden voortgezet." De nieuwe naamgeving is een uitdrukking van de band met 's werelds toonaangevende beurs, IPM Essen. "Discovery" staat niet alleen voor ontdekking, maar ook voor herkenning: bezoekers worden pioniers in hun eigen sector en leren nieuwe dingen over trends, evenals over koopgedrag en behoeften van klanten. De bezoekers krijgen dat alles gepresenteerd in een compacte en begrijpelijke vorm. De naam 'IPM Discovery Center' en de bijbehorende slogan 'Explore Your Industry!' omschrijft het idee op een zeer geschikte manier", aldus Oliver P. Kuhrt.


Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven