Bloom/Greenex/e-Flora

DFG breidt uit met 10.000 m2 verwerkingsruimten en kantoren

Dutch Flower Group breidt uit met 10.000 m2 verwerkingsruimten en kantoren op Betula 11 in De Kwakel op bedrijventerrein Zuid.

Bij de feestelijke opening, die middels het doorknippen van een lint met de bedrijvenlogo’s van Bloom, Greenex en e-Flora werd gerealiseerd, lichtte CFO Harry Brockhoff toe aan de aanwezigen dat dit pand het meest duurzame pand binnen de sector in Aalsmeer is.Door vanaf de tekening rekening te houden met alle mogelijkheden om te verduurzamen, is onder meer LED verlichting toegepast, binnen de koelinstallaties met terugwinning rekening gehouden van energie én worden maar liefst 1.500 zonnepanelen op het pand aangebracht. Door deze investeringen is men in staat om maar liefst 400.000 kWh per jaar te genereren en daarmede bijna alle Dutch Flower Group bedrijven op het bedrijventerrein van duurzame energie voor de verlichting van haar bedrijfshallen te voorzien. Een geweldige stap in de verdere verduurzaming van de bedrijfsprocessen binnen de DFG bedrijven.

Bloom, Greenex en e-Flora hebben naast deze duurzame invalshoek ook de beschikking gekregen over de meest moderne werkomgeving, waarbij rekening is gehouden met de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, zowel in de verwerking van boeketten, planten alsmede de kantooromgeving.

bron: DFG

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven