Studenten Wellantcollege presenteren onderzoeksresultaten aan ondernemers

Begin juni zijn studenten van Wellantcollege mbo Aalsmeer gezamenlijk aan de slag gegaan met vraagstukken van ondernemers. Dit was een onderdeel van project Zero Waste waarbij circulaire economie centraal stond. Aan het einde van het project hebben de studenten hun resultaten gepresenteerd aan de opdrachtgevers.

Op de eerste dag hebben de opdrachtgevers (Jumbo Zwaagdijk, Akerboom Freesia’s en Adviesbureau Berenschot) de opdrachten gepitcht bij studenten. De studenten die aan de slag gingen voor Akerboom en voor Jumbo gingen naar de betreffende bedrijven toe. Ter plaatse kregen zij de instructies voor hun opdracht en rondleiding om het bedrijf te leren kennen. Naast enkele workshops en gastlessen zijn de studenten met elkaar aan de slag gegaan met oplossingen voor de bedrijfsvraagstukken. Aan het einde van het project werden deze oplossingen aan de opdrachtgevers gepresenteerd.

Het project Zero Waste is een initiatief binnen de PPS GO2, een publiek-private samenwerking waarin de verbinding wordt gemaakt tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

bron: Wellantcollega

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven