Flower Circus op tour

Bloemenafzet Roemenië voornamelijk gericht op evenementen

En wederom streek het Flower Circus neer in den vreemde. Dit maal was de plaatselijke bloemen- en plantenimporteur Floral Connection in Boekarest, Roemenië gastheer. Met als thema bruidswerk verraste bloemenmagiër Martin Groen de aanwezige bloemisten met bruidswerk in verschillende stijlen.De Roemeense markt is een markt waar bloemen voornamelijk voor evenementen gekocht worden, zoals voor bruiloften en doopfeesten. Vandaar dat in het publiek niet alleen bloemisten, maar ook wedding- en eventplanners zaten.

Het toegestroomde publiek was erg leergierig. Men fotografeerde en filmde er op los en ook werd tijdens de shows driftig meegeschreven.Men heeft misschien nog niet zo veel te besteden in Roemenië als in West Europa, het zijn wel echte bloemenliefhebbers. De kwaliteit van de bloemen bij deze exporteur in de box waren volgens Flower Circus uitstekend, waarschijnlijk juist omdat de sierteeltproducten in belangrijke mate bedoeld zijn voor evenementen.

Bedrijven welke hun producten in de spotlights hadden tijdens de show waren:
Deliflor Chrysanten, Adomex, Royal Flowers, vd Lugt Lisianthus, Anthura, Beyond Chrysant, Special Orchids en Florein Gerbera’s.


Voor meer informatie:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven