Telen met Vitaal Water

Door water te vitaliseren, wordt de structuur van het water verbeterd. Hoe vitaler het water, hoe beter het water zijn functies uitvoert. Zo heeft water een transportfunctie en zorgt voor opneembaarheid van mineralen en voedingstoffen.


 
Water is in staat informatie op te slaan. Door waterzuivering worden schadelijke stoffen verwijderd, maar voor en na de zuivering worden dezelfde trillingsfrequenties gemeten. Deze trillingen blijken precies toegekend te kunnen worden aan die stoffen die zich voor de zuivering in het water bevonden. Terwijl het water dus chemisch volledig is gereinigd, is het fysisch nog belast met trillingen van stoffen die daarvoor nog in het water aanwezig waren. Deze trillingsfrequenties van vervuilende stoffen hebben een nadelige invloed op groei van planten. Met behulp van een vitaliser wordt water gevitaliseerd en de structuur hersteld die water van oorsprong heeft.
 
In de vitaliser loopt het water door een diaboolvormige kern van keramiek. Hierdoor beweegt het water als een draaikolk (vortexbeweging). Een beweging die water in de vrije natuur ook maakt. Op het absolute nulpunt in deze vortex ontstaat een implosie. Door deze implosie wordt de molecuulstructuur van het water herschikt. Het water is nu weer in de vorm zoals het bedoeld is en ontdaan van alle belastende informatie. Dit proces is ook goed inzichtelijk te maken met kristalfotografie. Vitaal water bevat weer energie. Opname van vitamines, mineralen en voedingstoffen bij mens, dier en plant wordt weer beter mogelijk.
 
Tuinders merken na de installatie van een vitaliser diverse voordelen, zoals een gezonder en beter wortelgestel. Groot voordeel is dat zij een vitaler gewas hebben, en een sterke afname zien van bestrijdingsmiddelen en kunstmestgebruik. Groenten en vruchten zijn smaakvoller, en het vaasleven van snijbloemen op vitaal water wordt verlengd met dagen.
 
Meer informatie over vitaal water is te lezen op de website van Coöperatie Vitaal Water: www.vitaalwater.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven