Divine Flowers

"Het sorteren van de bossen bij ons is handwerk"

Divine Flowers is meester in het telen van verschillende soorten anjers. Het bedrijf is gebaseerd op de kennis van maar liefst drie zeer ervaren anjerkwekers. Met verkoopmanager Arnoud Vooijs maken de vier een sterke combinatie, waarbij de kwaliteit van de anjer (dianthus) voorop staat.

Arnoud: „Divine betekent goddelijk in het Engels. Maar er zit meer in deze naam. Dianthus is een samenvoeging van dios, wat god betekent, en anthos, wat bloem betekent. Dus Divine Flowers ís de anjer!”

Preferred Supplier Divine Flowers heeft het kweken toegespitst op de eindgebruiker. Martin Zwinkels, een van de kwekers: “Bloemen en fruit is geen goede combinatie. Toch staan ze vaak samen op de keukentafel. Wij behandelen de anjers voor, zodat ze veel beter en sterker blijven op het moment dat de consument ze toch naast de fruitschaal wil zetten.”Handwerk

Het personeel van Divine Flowers werkt zorgvuldig en netjes en wordt daarop geselecteerd. “Het sorteren van de bossen bij ons is handwerk. Zo voorkomen we kwalitatief minder sterke bossen. Handwerk is nu eenmaal nauwkeuriger dan wanneer een machine dat doet,” aldus Chris Doelman.

De kwekers -naast Chris en Martin is ook Ed Tousent elke dag in touw- zorgen voor een breed assortiment en sterke kwaliteit. Verkoopmanager Arnoud Vooijs houdt naast de verkoop ook de toekomststrategie scherp in de gaten. Het viertal vormt daardoor een sterke combinatie.Gemakkelijk zoeken in webshop

FleuraMetz-inkoper Bart Dunki Jacobs: “Bij Divine is het assortiment zeer betrouwbaar. Ze zorgen er echt voor dat de kwaliteit zo hoogwaardig mogelijk is. Ook kunnen ze volumes leveren als dat nodig is. Het is prettig schakelen en samenwerken.”

De vele variaties in vorm, kleur, blad en steel zorgen voor een ruime keuze. Zo kan elke webshop-bezoeker gemakkelijk kiezen welke soort het beste past bij zijn of haar beoogde doelgroep.

Voor meer informatie:
FleuraMetz
www.fleurametz.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven