Stijltrend 2018 volgens Tuinbranche Nederland, VHG, iBulb en Bloemenbureau Holland

Op de Trade Fair werden de Groenbranche Trends voor 2018 gepresenteerd. Tuinbranche Nederland, branchevereniging VHG, iBulb en Bloemenbureau Holland stelden samen met trendwatcher Aafje Nijman drie stijltrends vast voor de sierteeltsector. Een beschrijving van deze trends vindt u op de website Bloemenbureauholland.nl, vergezeld van prachtige fotografie. Uiteraard kunt u deze content gebruiken in uw communicatiemiddelen.Drie trends op basis van de tijdgeest
In de huidige tijdgeest hebben oude structuren hun kracht verloren. Denk maar aan nepnieuws en falende opiniepeilingen. Opvallend is ook de tweestrijd in de samenleving: verharding versus behoefte aan verbinding, vooruit willen versus vasthouden aan het verleden. Dit verdeelt de maatschappij in nieuwe, gepolariseerde groepen. Daar tussenin kan gebouwd worden aan een harmonieuzere samenleving.Deze tijdgeest vertaalt zich in drie stijltrends voor 2018:

• Punk Rebooted
• Re-assemble
• Romance 3.0Presentatie van de Groenbranche Trends
De drie trends zijn op de Trade Fair 2017 gepresenteerd door trendwatcher Aafje Nijman. Bloemisten, tuincentra, kwekers, exporteurs en overige groen gerelateerde bedrijven kunnen deze trends toepassen bij hun winkelinrichting, inkoop en communicatie. Sfeercollages van de drie stijltrends waren te bewonderen op grote borden in het Royal FloraHolland House. Op de beurs werd ook de trendfotografie van Bloemenbureau Holland gedeeld. Beeldvertaling van de nieuwe trends is gemaakt in samenwerking met Klim Produkties en fotograaf Erik van Lokven.

Presentatie gemist? De trends worden in januari, op de IPM in Essen, nog een keer gepresenteerd in samenwerking met de FDF.

bron: Bloemenbureau Holland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven