Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gärtnerei T. & S. Rütten in de spotlights

“De Amaryllis is vooral tijdens de wintermaanden zo mooi, omdat ze kleur in de woning brengt”, aldus Stefan Rütten. In de nieuwe `Anlieferer im Rampenlicht´-video stelt Veling Rhein-Maas `Gärtnerei T. & S. Rütten´ uit Meerbusch (D) aan u voor. Gezamenlijk met zijn broer Thomas leidt Stefan het familiebedrijf als tweede generatie.

Amaryllissen en andere snijbloemen
Onder 14.000 m² glas produceert het bedrijf Amarylissen als snijbloem. In totaal worden 8 soorten in verschillende kleuren gecultiveerd. Daarnaast worden tussen mei en november op 15 hectare volle grond Dianthus barbatus, Callistephus chinensis, Campanula glomerata, Tanacetum parth, Solidago en Hypericum geproduceerd.



Verschillende verkoopkanalen van Veiling Rhein-Maas
Het bedrijf verkoopt nagenoeg zijn gehele Amaryllis-productie via Veiling Rhein-Maas in Straelen-Herongen. De verkoop via de veilingklok is voor de beide broers nog steeds het belangrijkste verkoopkanaal, maar ook de verkoop via klokvoorverkoop en klokservice neemt steeds meer toe. “Ik ben lid van de `Arbeitsgruppe Amaryllis´ (werkgroep), waarin we gezamenlijk ideeën uitwerken om de verkoop en de presentatie van Amaryllissen bij Veiling Rhein-Maas te optimaliseren”, zo licht Stefan Rütten toe. “Hier is ook het idee ontstaan, bij een editie van `Together active´ de Amaryllis in de spotlights te zetten. De deelname aan de bijeenkomst was voor mij zeer nuttig, we hebben waardevolle gesprekken met klanten ter plekke kunnen voeren en nieuwe ideeën kunnen opdoen.”

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: