Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21-23 februari, Milaan

Italië: Myplant & Garden brengt internationale groene sector samen

Myplant & Garden trekt exposanten, professionals en kopers van over de hele wereld. Dit blijkt ook uit de recordcijfers van de laatste editie, die van 22 tot 24 februari 2017 plaatsvond. Tijdens deze drie dagen waren er 567 exposanten aanwezig (+30%>2016; +70%>2015), waarvan 21% uit het buitenland kwam (18% in 2016). Daarnaast waren er 110 officiƫle, internationale koper delegaties in de hallen aanwezig en 40 uitverkochte bijeenkomsten, seminars en presentaties. Bovendien kwamen er maar liefst 13.000 bezoekers naar het evenement (waarvan 12% uit het buitenland).
 


Myplant & Garden is een handelsevenement dat de gehele groene sector vertegenwoordigd door 6 macro-sectoren (kwekerijen, bloemen, decoratie, tuininrichting, machines, diensten, tuinonderhoud en potten). In 2018 wil het evenement zijn rol als Italiaanse ontmoetingsplek voor de groene sector bevestigen door netwerken, bijeenkomsten en zakelijke mogelijkheden mogelijk te maken. Hierbij krijgen ze medewerking van professionals (architecten, agronomen, bosbouwbedrijven en ingenieurs), verenigingen (verlichting, tuinbouw, boomteelt), Italiaanse universiteiten, stichtingen, bedrijven, onderzoekscentra en gemeentes. 
 
Het belangrijkste doel voor 2018 - wanneer de de belangrijkste spelers in de tuinbouw, tuinaanleg en teelt sector samenkomen - is om de innovaties binnen de sector te presenteren, producten en diensten te promoten, contacten te faciliteren, bedrijfskansen en economische ontwikkelingen te stimuleren en de dialoog tussen Italiƫ en en de rest van de wereld te versterken.

Om het proces van groei bij te kunnen houden, zal voor de 2018 editie van Myplant een derde hal van 45.000 m2 toegevoegd worden aan de expositieruimte. Hier kan de organisatie zich richten op Italiaanse bloemenmarkten, decoratie en speciale gebieden voor machines, tuininrichting en 'groen' bouwen. Hierdoor kan het evenement de groene sector op een zeer complete en dynamische manier vertegenwoordigen en daarmee is het uniek in het Middellandse Zeegebied. 

Voor meer informatie:
Myplant & Garden
Tel. (+39) 02 6889080
Fax (+39) 02 60737218
info@myplantgarden.com
www.myplantgarden.com
Publicatiedatum: