Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 november, Naaldwijk

FERTINNOWA event bij World Horti Center

Woensdag 15 november wordt het FERTINNOWA event ‘Meeting growers’ needs: Exchanging Technologies on Irrigation and Fertigation’ georganiseerd bij het World Horti Center in Naaldwijk.

Tijdens dit event worden er workshops gegeven over nieuwe technologieën met betrekking tot water en efficiënt nutriënten gebruik, het bereiden van voedingswater en het reduceren van emissies die invloed op de omgeving hebben. Ook kunnen deelnemers een ronde lopen langs verschillende bedrijven en onderzoeksorganisaties die daar hun laatste innovaties presenteren. Een kleine greep uit de aanwezige bedrijven en organisaties: Eurofins, Grodan, Van der Ende Pompen, KWR Water, Hoogheemraadschap Delfland, Aqua4D en Corhize (winnaar van de FERTINNOWA innovatie prijs van vorig jaar).

Dit FERTINNOWA event is uniek in zijn soort. Alle spelers op het gebied van water en nutriënten management zijn aanwezig: kwekers, adviseurs, toeleverende industrie, beleidsmakers, lokale overheden en onderzoekers krijgen de kans om direct met elkaar in contact te komen. Op 16 november worden er rondgangen georganiseerd bij twee teeltbedrijven om technieken in de praktijk te zien. De doelgroep voor dit evenement is dan ook gericht op kwekers, adviseurs, toeleverende industrie, beleidsmakers, lokale overheden en onderzoekers.

FERTINNOWA is een Europees project, waarbij innovatieve technieken en innovaties in Europa worden geïnventariseerd. Deze technieken worden middels demonstraties tentoongesteld aan belangstellenden uit andere Europese landen, zodat er een kennisoverdracht plaats gaat vinden op Europese schaal.

Het evenement vind plaats op woensdag 15 november, waarbij de start om 13.15 uur is. Om 16.50 uur wordt er afgesloten met een netwerkborrel. Het evenement vindt plaats aan Europa 1, 2671 ZX in Naaldwijk.

U kunt zich voor dit evenement aanmelden via deze site.
Publicatiedatum: