Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amarantis nieuwe naam voor kwekerij ‘s-Gravenhof

Kwekerij ’s-Gravenhof uit Middelburg heeft een nieuwe naam: Amarantis. De naam Amarantis is een afgeleide van het woord Amarant, dat eeuwige groei en bloei betekent. Dat klinkt ambitieus. “Dat vinden wij ook,” lacht eigenaar Jan Pieter van der Houwen. “Het weerspiegelt waar wij enthousiast van worden: mooie planten kweken, waarbij we het iedere dag weer net iets beter willen doen dan gisteren.”



Waarom deze naamsverandering? “Onze kwekerij heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een breed assortiment aan kalanchoë,” vertelt bedrijfsleider Hans Gelens. “Groeien en bloeien doen wij samen met onze leveranciers, medewerkers en klanten. Wat ons hierbij verbindt, is de passie voor deze prachtige en kleurrijke planten.”

Met trots presenteert de kwekerij uit Middelburg daarom: Amarantis. Een nieuwe naam met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. “Bij een nieuwe naam hoort een nieuw jasje,” licht Van der Houwen toe. “Dit logo vertelt ons verhaal. De kalanchoë heeft meerdere bloemen en lagen. Bovendien zijn de lijnen oneindig: het heeft geen begin een geen eind. Het is sierlijk, verfijnd en stoer tegelijk en past helemaal bij ons huidige bedrijf.”

In Middelburg kweekt en verpakt Amarantis 6.000.000 kalanchoë Calandiva voor de Nederlandse en Europese markt. De Zeeuwse Calandiva krijgt de meeste zonuren van Nederland. Het bedrijf is in 2007 opgericht aan de Van ‘t Hoffweg in Middelburg en heeft een grootte van 4 hectare. Jan Pieter van der Houwen is sinds 1 januari 2013 eigenaar en Hans Gelens sinds 28 juli 2016 bedrijfsleider.

Voor meer informatie:
Amarantis
Van ’t Hoffweg 4
4333 RE Middelburg
0118 626590
verkoop@amarantis.nl
amarantis.nl
Publicatiedatum: