Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe kas, nieuwe mederwerkster

D.C. van Geest potplanten breidt uit

Momenteel wordt aan Galgeweg 30 in ’s-Gravenzande een nieuwe kas gebouwd voor D.C. van Geest potplanten. Op deze locatie stond al een kas van de potplantenkweker, maar daar wordt nu volgens de laatste kassenbouwsnufjes een nieuwe teeltlocatie opgericht. De nieuwe kwekerij van 1,9 ha wordt voorzien van alle milieuvriendelijke snufjes, zoals diffuus glas, extra isolerende gevels en driedubbele schermdoeken. Alles om zo groen mogelijk de diverse maten phalaenopsis te kweken. De nieuwe kwekerij zal volgens planning eind van dit jaar in gebruik worden genomen.



Ondertussen is sinds november ook het verkoopteam uitgebreid met de komst van Marta Rudolph. Zij zal het digitale aanbod verzorgen om de zichtbaarheid van de diverse producten te vergroten. Zo gaat zij via SDF de diverse marktplaatsen, zoals FloraXchange en VMP-koppelingen, up-to-date houden. Tijdens de donderdag van de TradeFair maakt zij graag kennis met de klanten en kan zij de wensen op dit gebied vernemen. In stand 28.2 zullen daarnaast nieuwe hoezen en potten voor de multiflora en reguliere phalaenopsis worden gepresenteerd.



D.C. van Geest potplanten heeft diverse kwekerijen in de ’s-Gravenzande en Honselersdijk. Hier worden diverse maten Areca-palmen, Musa’s en phalaenopsis in potmaat 9 en 12cm gemaakt en geleverd aan klanten door heel Europa en daarbuiten. Onder de labels G-style, Glamour Collection en Ultimate Sweetness zijn de producten in de markt te herkennen.

Voor meer informatie
D.C. van Geest potplanten
Esther van Geest
T: 0031 (0)174 620001
M: 0031 (0)6 43 26 71 79
E: Esther@geestpotplanten.nl
www.geestpotplanten.nl

Publicatiedatum: