Kwekers en veredelaars samen op Flora Experience tijdens Flower Trials

De Flower Trials zijn er sinds jaar en dag voor veredelaars om hun nieuwste pot- en perkplanten te tonen aan het publiek. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer huisbeurzen bij gekomen en zijn veel bedrijven op zoek naar een locatie om zich gezamenlijk te presenteren. Daarom organiseert GREENN in samenwerking met het World Horti Center in 2018 voor het eerst de Flora Experience.

Op de Flora Experience zullen kwekers en veredelaars hun producten presenteren. Door verschillende locaties bij elkaar te brengen kan de bezoeker kostbare tijd besparen. In de tweede week van juni (week 24) bezoeken meer dan 7.000 mensen uit ruim 65 verschillende landen de Flower Trials, die zo veel mogelijk willen zien in de 3 regio’s waar het wordt georganiseerd. De Flora Experience wordt georganiseerd in de regio Westland. De andere regio’s zijn Aalsmeer en Rheinland Westfalen (Duitsland).


beeld: GREENN

Flora Experience vindt plaats van 12 tot en met 15 juni tijdens de Flower Trials in het nieuwe World Horti Center in Naaldwijk. De beurs richt zich op professionals binnen de sierteelt en is dé plek om in gesprek te gaan met kwekers en veredelaars, noviteiten te zien en de laatste trends binnen de sector te bekijken. De beurs is een initiatief van het World Horti Center en GREENN. Het recent geopende World Horti Center is het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Een toonaangevend platform waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren. Een centrum dat jaarlijks naar verwachting door ongeveer 25.000 internationale vakmensen gaat worden bezocht.

GREENN organiseert beursdeelnames voor ondernemers in de sierteeltsector. Het bedrijf van Maaike Koop verzorgt de volledige organisatie van beurzen en beursstands voor kwekers, veredelaars en handelaars in Nederland en wereldwijd. Het Holland Collectief tijdens de Flowers Expo in Moskou is hiervan een bekend voorbeeld. GREENN is echter ook actief op beurzen in Spanje, Turkije, China, Italië en oriënteert zich ook op de Zuid-Amerikaanse markt voor haar klanten.

Voor meer informatie:
GREENN
Maaike Koop, managing director
+31651520177
E: maaike@greenn.nl
www.greenn.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven