Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

’t Nieuw Bos presenteert nieuwe bedrijfsnaam Artisan

Phalaenopsiskwekerij ‘t Nieuw Bos uit Nieuwaal gaat vanaf 1 januari 2018 verder als Artisan. Een nieuwe naam en nieuwe uitstraling, waarbij de overdracht van het bedrijf officieel naar Wilco Verhoeven gaat. Op vrijdag 27 oktober jl. zijn alle medewerkers ingelicht over de nieuwe strategie en corporate uitstraling middels een ‘ambacht-dag’. Op de Trade Fair zal de overgang van ’t Nieuw Bos naar Artisan gepresenteerd worden in stand C.6.


 
Introductie tijdens ambachtsdag
Zonder dat de medewerkers van Phalaenopsiskwekerij ’t Nieuw Bos uit Nieuwaal er erg in hadden, werd er aan de achterkant hard gewerkt aan een totale metamorfose van de corporate uitstraling. Een kleine knipoog naar de nieuwe uitstraling startte afgelopen vrijdag tijdens de personeelsbijeenkomst. Deze middag en avond stond ‘ambacht’ centraal en konden de medewerkers bij de koks van een BBQ- en grill-foodtruck terecht voor verschillende workshops en een hapjes. Tot slot werd de nieuwe strategie, de bedrijfsnaam en bijbehorende huisstijl aan al het personeel gepresenteerd. Met de uitleg achter de uitstraling hebben de medewerkers bijpassende bedrijfskleding ontvangen, waardoor het gehele team als heuse ambachtslieden te werk kunnen gaan.





Voor meer informatie:
Artisan
www.artisan-orchids.com
Publicatiedatum: