Narcissen voor plechtigheid crematie Thaise Koning komen uit Voorhout

Op 13 oktober 2016 overleed de Thaise koning Bhumibol op 89 jarige leeftijd, en deze dagen (26-30 oktober 2017) is de crematieplechtigheid in Bangkok. Hierin is een hoofdrol voor de narcis weggelegd.


Foto: van Links naar rechts Jaco Leenen (WF Leenen & Zn BV), Nuth en Richard Bonnet (New Fashion Flowers) en Dirk Leenen (WF Leenen & Zn BV)

Naar verluidt was Bhumibol van jongs af aan al een liefhebber van narcissen. In zijn verkeringstijd gaf hij ieder weekend een bos narcissen aan zijn vriendin. De kleur van het Thaise koningshuis is tevens geel.
 
Het bedrijf W.F. Leenen & Zn BV uit Voorhout heeft de narcissen geteeld in Australië en Nieuw Zeeland en de bollen in Nederland zo behandeld dat ze bloeiden vanaf september. Het bedrijf haalt deze bollen van het zuidelijk halfrond omdat de Nederlands geteelde bollen in maart/april bloeien.
 
New Fashion Flowers uit Ban Pong Thailand, marktleider in Thailand op het gebied van Bloembollen, heeft de narcissen geïmporteerd en gezamenlijk hebben de bedrijven de bloemen klaargestoomd voor de Crematie plechtigheid van 26 oktober 2017.

Voor meer informatie:
W.F. Leenen & Zn BV
Jaco Leenen
Loosterweg 51f

2215 TM Voorhout
T: +31 252 212531

M: +316 2260 1173

F: +31 252 783190

E: jaco@wfleenen.com

www.wfleenen.com
www.newfashionflowers.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven