Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schneider organiseert conferentie met partnerbedrijven

Enkele weken geleden (21-23 september) organiseerde Schneider young plants voor de vijfde maal een bijeenkomst met diens partners wereldwijd. Het merendeel hiervan was aanwezig, wat neerkwam op ruim 50 professionals in meer dan 20 verschillende landen. Ook waren enkele nieuwe partners uit de Balkan voor het eerst van de partij.



Door het organiseren van een deze bijeenkomst hebben de partnerbedrijven gelegenheid tot het geven van feedback als ook het delen van de feedback van de eigen klanten. Op hun beurt kan Schneider peilen wat zowel hun partners als diens klanten zoals denken en vinden.

Een van de highlights van de bijeenkomst was de lancering van de nieuwe website en een nieuwe catalogus, waarbij de interface en de zoekopties aanzienlijk verbeterd zijn. Bovendien werd het vernieuwde pelargonium en trio-assortiment gepresenteerd.


Voor meer informatie:
Schneider Younplants
E: info@schneiderbv.nl
www.schneiderbv.nl
Publicatiedatum: