Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rosa Plaza introduceert nieuwe roos: Monique

Rosa Plaza presenteert een nieuwe grootbloemige roos. Het soort Monique heeft een kleurstelling met een groene witte buitenkant en een felle kleur roze van binnen. Naarmate de roos open bloeit, wordt de roze kleur steeds intenser.



De roos is veredeld door Kordes Roses en Rosa Plaza heeft deze roos in een vroeg stadium geselecteerd uit hun selecties. Na twee jaar uitvoerig testen zijn zij overtuigd dat de roos alle eigenschappen heeft die zij zoeken en om vernoemd te worden naar zus/dochter Monique Ammerlaan. Zowel de groei en transport eigenschappen zijn uitstekend. De rozen zijn vrijwel doornloos. Maar het allerbelangrijkste is dat de roos minimaal twee weken blijft staan op de vaas en prachtig open bloeit.
  • Knopgrootte: Grootbloemig
  • Veredelaar: Kordes Roses
  • Kleur: Groen witte buitenkant met fel roze kern, naarmate de roos open bloeit wordt de roze kleur steeds intenser.
  • Vaasleven: minimaal 14 dagen
Introductie
Inmiddels is roos Monique grootschalig aangeplant op de kwekerij in Ziway, Ethiopiƫ en komt de productie goed op gang. De planning is om Monique te introduceren op de klokken bij Royal FloraHolland in de week van de Trade Fair Aalsmeer 8, 9, 10 november 2017. Uiteraard is de roos altijd de bezichtigen in de uitbloeiruimte in de box op Flora Holland Aalsmeer en zal Monique te bewonderen zijn in de stand tijdens de Trade Fair Aalsmeer.

Monique is exclusief verkrijgbaar bij Rosa Plaza.

Voor meer informatie:
RosaPlaza
info@rosaplaza.nl
www.rosaplaza.nl
Publicatiedatum: