24 okt, Venlo

Internationaal bekende arrangeurs komen vertellen over kersttrends

Op dinsdag 24 oktober organiseert VBW regio Zuid Oost het kerstevent: Christmas through the eyes of Daniel Santamaria en Natalia Zhizhko. Deze twee internationale top arrangeurs geven hun visie voor kerst 2017. Een avond waarop verrassend bloemwerk met nieuwe technieken en inzichten centraal staan. Natuurlijk in een passende sfeer. Alle bloemisten, zowel leden van de VBW als niet leden van de VBW zijn van harte welkom om dit feestelijke en inspirerende event.Natalia Zhizhko (Rusland)

Haar bijzondere en verfijnde technieken brachten haar vele overwinningen en een grote internationale naam als hedendaagse arrangeur. Observeer haar werkproces tijdens de demo en zie het geheim van schoonheid. www.zizko.ru

Daniel Santamaria (Spanje)
Zijn internationale carrière als arrangeur onderscheidt zich door een samenvoeging van bloemen, kunstzinnig onderzoek en onderwijs. Daniels werk start altijd vanuit een concept met de beste technieken en zorgvuldig gekozen materialen. Hij geeft ons tijdens de demo inzicht in zijn duurzame en bijzondere visie. www.danielsantamaria.barcelona

Aanmelden + groepskorting
Het event vindt plaats op 24-10 a.s. bij FloraZON in Venlo en start om 19.30u (ontvangst vanaf 18.30 uur). VBW-leden hebben recht op gratis toegang voor 2 personen. Extra kaarten kosten €40,-. Ook niet-leden zijn van harte welkom, en betalen €40 per persoon. Aanmelden via: info@vbwzuidoost.nu.
Kom je met meer dan 4 personen? Dan geldt een groepskorting, vanaf de 5e toegangskaart betaal je namelijk slechts € 20 per persoon.
Adres: Cash & Carry FloraZON, Floralaan 80, 5928 RB Venlo


Voor meer informatie:
Cash & Carry Florazon
Floralaan 80
5928 RB Venlo
T: +31(0)773031010
F: +31(0)773031015
E: info@florazon.nl
www.florazon.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven