Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aleia Roses vertelt over starten bedrijf en productie in Spanje

Stel, je wilt rozen produceren voor de Europese markt. Je hebt alle voor- en nadelen qua locatie, klimaat, arbeid, afstand tot markt – veiling, investeringsbehoefte, klimaat en energiebehoefte op een rijtje gezet. Traditiegetrouw zou je dan in Nederland of ergens rond de evenaar in Afrika uitkomen. Die logica is door Aleia Roses behoorlijk anders uitgelegd.

Deze rozenkweker is in 2016 van start gegaan. Er liggen lijntjes met Spanje, Nederland en Mexico. Op een door Ideavelop georganiseerde 'Jungle Talk' op donderdag 26 oktober om 20:45 uur zal Dirk Hogervorst namens Aleia uit de doeken doen waarom het bedrijf uitgerekend in Galicië, Spanje haar kassen heeft gebouwd. Maar ook hoe die keuze tot stand is gekomen en wat de plannen zijn voor de nabije toekomst.

"We zijn nog lang niet klaar. De ambitie ligt in de eerste plaats in het worden van een vooraanstaande producent van het topras Red Naomi. Dat kunnen we niet alleen en om die reden nodigen we graag internationaal talent uit om voor ons te pitchen op donderdag, 23 november tijdens het pitch webinar". Uitgebreide informatie hierover zal aan het einde van de masterclass door Dirk Hogervorst worden verstrekt.



Aanmelden voor deze masterclass (26 oktober, 20.45 uur) kan via deze link. Je direct aanmelden voor het pitch-webinar dat daar 4 weken later op volgt op donderdag 23 november, kan hier.

Voor meer informatie:
Ed Ideavelop
Ed Smit
T: +506 2273 0981
M: +506 8841 8125
E: ideas@ideavelop.biz
Publicatiedatum: