Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30 november, Tollebeek

Tweede editie Biotechniekdag

Op 30 november 2017 organiseren Delphy, Hagranop, HAK Schoffeltechniek de tweede biotechniekdag. Op de eerste biotechniekdag vorig jaar waren er in één middag en avond ruim 500 bezoekers waarvan het grootste deel biologische akkerbouwer. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de tweede editie alweer in volle gang.



Op de 2e biotechniekdag zal wederom de mechanisatie voor de biologische akkerbouw én groententeelt in het algemeen centraal staan. Hierin zal de organisatie dit jaar nog kritischer dan afgelopen jaar proberen om een interessant aanbod te kunnen laten zien aan de telers. Diverse merken laten deze middag weer nieuwe innovaties zien. Sommige innovaties zijn zelfs speciaal bewaard voor deze middag. Naast alle technische innovaties is er ruim aandacht voor telers om elkaar te ontmoeten deze middag onder genot van eten en drinken tussen de machines.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: