Hort Motivation Tour gaat werknemers motiveren

FreeLaunch heeft geconstateerd dat het verloop onder personeel (zowel vast als ingehuurd/uitzendkrachten) een groot probleem wordt in glastuinbouwbedrijven. Medewerkers hebben, zowel binnen als buiten de sector, veel alternatieven.

Trainingsbureau FreeLaunch begeleidt directies en middenkader in tuinbouwbedrijven bij hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als in teams. Vanuit die ervaring weten ze dat het verloop onder personeel niet alleen een financiële oorzaak heeft. Maar dat dat zéker ook te maken heeft met de manier van aansturen van je personeel en de werksfeer.

Om hier aandacht aan te schenken, hebben ze een speciaal trainingsprogramma opgezet: De Hort Motivation Tour. Met dit programma, bestaande uit twee dagdelen, leren ze het leidinggevend kader op een positieve en motiverende manier leiding te geven. Daardoor ontstaat een betere werksfeer zonder dat daar de productiviteit onder hoeft te lijden.

Bedrijven kunnen zich nu aanmelden voor een training in het najaar van 2017 of voorjaar 2018. De trainingen worden in-company gegeven óf in groepen van meerdere bedrijven.

Voor meer informatie:
bit.ly/2xMCKOq

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.