11-13 oktober, Tokio

IFEX 2017: Uw opstapje naar de Japanse markt

IFEX, de 14e Internationale Bloemen & Planten vakbeurs in Tokio, en GARDEX, de 11e Internationale Tuinbeurs in Tokio, zullen beide gehouden worden in Makuhari Messe, Japan, van woensdag 11 tot en met vrijdag13 oktober 2017. De organisatie verwacht voor de twee beurzen 820 exposanten uit 18 landen. Hiervan zullen er 160 bedrijven voor het eerst aanwezig zijn. De beurzen zullen door zo’n 58.000 internationale bezoekers worden bezocht. Hiermee zijn het de twee grootste beurzen in de Japanse bloemen- en tuinsector.IFEX richt zich op bloemen, planten en tuinbouwbenodigdheden en -materialen. Importeurs, groothandelaren en detailhandelaren van over de hele wereld zullen deze beurs bezoeken op zoek naar nieuwe producten. Op de beurs vinden bovendien allerlei seminars plaats.

Bij GARDEX draait het om benodigdheden voor de tuin, landschapsarchitectuur en buitenleven. Er zal een speciale expositiezone zijn voor tuin en levensstijl met modieuze en designgerichte producten zoals bloemschikartikelen en bloemendecoratie. Exposanten kunnen bij GARDEX hun producten aan grote Japanse kopers presenteren en agenten/distributeurs in Japan vinden. Er zullen deelnemers aanwezig zijn uit 51 landen/regio's, waaronder China, Brazilië, Kenia, Korea, Taiwan en de Verenigde Staten.

IFEX Flower Awards
De IFEX Flower Awards zullen voor de derde keer tijdens de beurs worden uitgereikt. Deze is bedoeld voor deelnemers uit de sectoren bloementeelt, snijbloemen en bloeiende potplanten. De prijs zal worden toegekend aan degenen met de beste bloemenvariëteiten. De winnaar zal voor de opening worden aangekondigd, op 10 oktober, en tijdens de beurs bijzonder in de picture komen te staan. Vorig jaar waren de winnaars: Lisianthus (Corsage Antique Pink) van Nakasone Lisianthus Inc. in de categorie snijbloemen, Phalaenopsis (Green Earth) van Morita-Orchid bij de bloeiende potplanten en Tantau (Paloma) van Naranjo Roses Ecuador SA in de categorie 'overzeese' kwekers. 

Bekijk de winnaars van 2016 op http://www.ifex.jp/en/Previous-Show/award/. Voor 2017 zijn er al 150 variëteiten ingeschreven.

Gelijktijdig
IFEX/GARDEX wordt gelijktijdig georganiseerd met de Agri Wilrd en Tool Japan, twee agrarische beurzen alwaar in totaal 1870 exposanten aanwezig zijn:
  • 7e AGRI WORLD - Grootste beurs voor agrarische tuinbouwtechnologieën van Azië.
  • 7e TOOL JAPAN - Japans enige vakbeurs gespecialiseerd in gereedschappen en apparatuur
Meer informatie
Voor meer informatie en de mogelijkheid u aan te melden, zie http://www.ifex.jp/en/inv/. Stuur voor vragen over de beurs een email naar: ifex-eng@reedexpo.co.jp

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven