Het Arsenaal, Naarden-Vesting

Anco pure Vanda presenteert Vanda orchideeën tijdens Event Next Level

Tijdens het Event Next Level op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober bij Het Arsenaal in Naarden-Vesting presenteert Anco pure Vanda een selectie van de mooiste Vanda orchidee planten en bloemen. In de verschillende ruimten van Het Arsenaal zullen de planten en bloemen van kweker Anco pure Vanda gestyled worden door LM Flower Fashion in stijl van Jan en Monique des Bouvrie.

Event Next Level bij Het Arsenaal
Het Arsenaal in Naarden is bekend als de conceptstore voor interieur en design. Dit jaar start een Nieuw event, het event Next Level in Het Arsenaal. Jan en Monique des Bouvrie organiseren samen met alle ondernemers van het Arsenaal en relaties een event waar ze hun primeurs presenteren op het gebied van Interior Design, Lifestyle, Art, Fashion, Beauty, Living, Light en nog veel meer. Het nieuwste design uit Italiƫ, bijvoorbeeld, bijzondere fotografie of kunst, speciale releases, ontwikkelingen in food en exposanten met een nieuw model of product.De Vanda collectie van Anco pure Vanda zal tijdens de twee dagen van het event gestyled worden in de showroom van de studio van Jan en Monique des Bouvrie maar ook op het terras en in de expositieruimte waar producten van onder andere Gassan Diamonds, Jeep, Louwman Exclusive, House of Caviar, Elha Cosmetics en Bang & Olufsen.

LM Flower Fashion heeft in overleg met Monique des Bouvrie een selectie uit de Vanda collectie van Anco pure Vanda samengesteld en zal de bloemen en planten in Het Arsenaal stylen.

bron: LM Flower Fashion

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven