Anderson MacGyver begeleidt IT-uitbesteding Royal FloraHolland

Afgelopen week werd bekend dat Royal FloraHolland Conclusion als partner heeft geselecteerd ter ondersteuning van haar digitale strategie. Als onderdeel van de langdurige samenwerkingsovereenkomst zal de IT-dienstverlener de primaire IT-processen en het applicatielandschap van de bloemenveilingorganisatie moderniseren en beheren. De selectie van een passende partner voor Royal FloraHolland werd in goede banen geleid door Anderson MacGyver.

Anderson MacGyver is al meer dan vier jaar een van de vaste adviseurs voor strategische vraagstukken op het gebied van technologie en organisatie voor Royal FloraHolland. Eerdere initiatieven waar Anderson MacGyver bij begeleidde waren onder meer het uitbesteden van generieke IT en telefonie, het ontwerpen van de nieuwe Business Technology Organization (BTO) van het bedrijf en diverse strategische adviestrajecten voor de CDO, waaronder opstelling van de digital roadmap.

Centraal in de nieuwe digitale strategie van de bloemenveilingorganisatie staat de transformatie naar een digitale marktplaats voor bloemen en planten. Met meer dan 100.000 transacties per dag en 400.000 soorten bloemen en planten is de coƶperatie de grootste fysieke marktplaats voor sierteeltproducten in de wereld. Maar afgeschilderd tegen de verregaande internationale digitalisering en de uitdagers die op zoek zijn naar manieren om de markt te verstoren met nieuwe technologie en businessmodellen, ambieert Royal FloraHolland om dezelfde vooraanstaande positie in de digitale wereld te bemachtigen.

Lees meer op Consultancy.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven