Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flower Expo Moskou

Novelty Awards voor Rosa Danica, Qualirosa en Bram Prins

Kwekers Rosa Danica, Qualirosa en Bram Prins. Dat zijn winnaars van de Novelty Award die op de Flower Expo in Rusland werd uitgereikt.


Op de foto: Pieter Dijkstra (Rosa Danica A/S), Arjo van de Sluis (Qualirosa) en Bram Prins (B.Prins).

Zij leveren de mooiste, beste en meest innovatieve noviteiten van 2017. Dit zijn achtereenvolgens: Rosa Kordana, Rosa grootbloemig Lullaby, en Trachehelium Briba.

De winnaars zijn gekozen door een internationaal selectiecomité dat bestaat uit klanten, vakjury, bezoekers en branche gerelateerde personen. De Flower Expo geeft de winnaars een platform om hun producten wereldwijd onder de aandacht te brengen. Bezoekers van over de hele wereld bezochten de Flower Expo afgelopen week in Rusland.

Noviteiten in the picture
Royal FloraHolland is de wereldwijde handelsplaats die onder andere noviteiten op een bijzondere en aantrekkelijke manier presenteert namens haar kwekers. Deze aanpak heeft ook effect op de totale uitstraling van onze stand. Deze werd door de organisatie van Flower Expo Moskou uitgeroepen tot mooiste stand van de editie 2017.

bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: