Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Haaren nieuw servicepunt voor Van Leeuwen Buizen

Van Haaren Technische Groothandel is voor Van Leeuwen Buizen het nieuwe servicepunt voor spoed- en afhaalorders in het Westland.

Van Leeuwen Buizen (Zwijndrecht) en Van Haaren (De Lier) zijn per 1 juli 2017 een samenwerkingsverband aangegaan om beter en sneller aan klanten in het Westland te kunnen leveren. Steven Ruijters, commercieel directeur van Van Leeuwen Buizen in Zwijndrecht: “Voor de Westland-klanten van Van Leeuwen is de afstand naar Zwijndrecht vaak net te groot om snel een paar producten af te halen.” Bij Van Haaren in De Lier ligt een ruime voorraad stalen lasbochten, flenzen en fittingen van Van Leeuwen, die o.a. in de tuinbouw vaak gebruikt worden. Voorradige artikelen bij Van Haaren worden in de regio dagelijks kosteloos bezorgd. Ook kunnen klanten hun materialen, indien gewenst, direct aan de balie afhalen.

Ivo van Haaren, algemeen directeur Van Haaren Technische Groothandel: “Ons bedrijf is er helemaal op ingericht om klanten de snelle service te bieden die ze nodig hebben. We gebruiken moderne systemen waarmee we professioneel en slagvaardig werken. De toevoeging van Van Leeuwens producten aan het assortiment betekent voor ons dat wij een nóg completer pakket aan onze klanten kunnen bieden.”

Voor meer informatie:
www.vanleeuwen.com
www.v-haaren.nl
Publicatiedatum: