Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jos Jonkers, Jonkers Hoveniers

"Eetbare tuin is bezig aan opmars"

De eetbare tuin is bezig aan een opmars. Dat zegt Jos Jonkers in een artikel op NU.nl. "Het is een trend die al enkele jaren zichtbaar is." Dingen als permacultuur en het aanleggen van moestuintjes krijgen steeds meer aandacht. Duurzaamheid speelt een grotere rol, en terecht, wat mij betreft."

Bij een eetbare tuin zouden we moeten denken aan kruiden en fruitbomen en -planten. De trend past in enkele andere trends, als die van de 'natuurlijke tuin' (een tuin waarin de natuur zijn gang mag gaan), de 'eenvoudige tuin' en 'de tuin die een verlengstuk van de woning is'. Voorts geeft Jonkers in het artikeltje enkele tips over inrichting en onderhoud van de eetbare, natuurlijke en andere trendy tuinen.

Klik hier voor het artikel op NU.nl
Publicatiedatum: