Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Co van Es: "Luchtvracht perishables voorziet in behoefte"

Milestone Fresh neemt intrek in nieuwe locatie Schiphol-Rijk

Tholen - Milestone Fresh is inmiddels ruim anderhalf jaar actief in de luchtvracht op het gebied van perishables. De groeiende vraag heeft er toe geleid dat de logistiek dienstverlener eind november haar intrek heeft genomen op een nieuwe locatie te Schiphol-Rijk. "Vanuit deze locatie waar wij beschikken over voldoende opslag faciliteiten (3.747 m2) en koelfaciliteiten bedienen wij onze klanten die inmiddels op alle continenten gevestigd zijn", vertelt Co van Es.



De nieuwe locatie aan de Cessnalaan 2 biedt ruimte aan de luchtvrachtimport- en exportafdelingen van zowel Milestone Logistics als Milestone Fresh. Vanuit de nieuwe locatie zullen diverse warehousing en distributiediensten aangeboden gaan worden. De nieuwe locatie beschikt tevens over uitgebreide mogelijkheden voor gekoelde opslag ter ondersteuning van de activiteiten van Milestone Fresh.



Milestone is een IATA erkende luchtvrachtagent. "Door onze ervaring en goede relaties met luchtvaartmaatschappijen en partners in een internationaal netwerk, zijn wij in staat om tegen concurrerende tarieven een hoge mate van service te leveren tot in alle uithoeken van de wereld", vervolgt Co. "Ook op het gebied van de groente-expeditie zijn wij inmiddels op de goede weg en diverse exporteurs geven de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit."



"Service staat bij Milestone hoog in het vaandel. Met een team van ervaren luchtvrachtexpediteurs zorgen we voor de correcte documentatie bij een luchtvrachtzending en regelen we de importaangiftes en uitvoeraangiftes met de douane autoriteiten. Indien nodig regelen onze luchtvrachtexpediteurs de screening van de luchtvrachtzending en halen we deze tijdig op. Als de zending veilig is verklaard zorgen wij dat de luchtvrachtzending afgeleverd wordt bij de juiste afhandelaar op de luchthaven."



Naast de lucht- en zeevrachtexpeditie brengt Milestone ook het vervoer van vracht via de lucht en de zee samen in één gecombineerde zee-lucht dienst. "Hiermee profiteren klanten van het beste van twee werelden omdat het kostentechnisch interessanter is dan luchtvracht en sneller dan zeevracht", vertelt Co. "Onze medewerkers staan klaar om voor meer bedrijven 'the extra mile' te gaan. Buiten de gebaande paden denken, is onze tweede natuur. En oplossingen aandragen waar anderen afhaken, zien wij als ene uitdaging!"

Voor meer informatie:
ML Milestone Fresh
Cessnalaan 2
1119 NL Schiphol-Rijk
Tel: +31 (0)88 6220422
fresh@milestonefresh.nl
www.milestonelogistics.nl
Publicatiedatum: