E.J. Hogervorst & Zonen benoemd tot Hofleverancier

Op vrijdagmiddag 16 december kreeg het bedrijf E.J. Hogervorst & Zonen, gevestigd aan het Westeinde 14a, een officieel bezoek van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit en van burgemeester Gerrit Goedhart en de drie wethouders van Noordwijkerhout. De reden voor dit speciale bezoek is heel bijzonder te noemen en is nog maar één keer eerder voorgekomen in de geschiedenis van Noordwijkerhout.

Het bedrijf E.J. Hogervorst & Zn bestaat in 2016 maar liefst 150 jaar. Ter ere hiervan verleende Zijne Majesteit de Koning toestemming aan het bedrijf om het voeren van het koninklijk wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier".

De Commissaris van de Koning, Dhr. Smit, hield een passende toespraak en reikte de oorkonde uit, behorend bij het Predicaat Hofleverancier, aan de huidige directie de heren Arjan en Klaas Hogervorst.

Lees meer bij BlikOp Noordwijkerhout

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.