Parfum Flower Company

Bloemist wint reis naar Kenia

Parfum Flower Company heeft afgelopen trouwseizoen een golden ticket actie gehouden voor het winnen van een reis voor 2 personen naar Kenia. Vrijdag jl. is de winnaar bekendgemaakt: Markus Bopfinger van ‘Das Blumenfenster’ uit Dachau, Duitsland.
 
De prijs bevat een compleet verzorgde reis naar Kenia. Er zal o.a. een bezoek gebracht worden aan de Tambuzi farm in Nanyuki, waar de David Austin rozen vandaan komen en een safari tour om de 5 grootste dieren van Afrika te zien. Met overnachtingen in het superluxe Fairmont Mount Kenya Hotel.


 
Markus Bopfinger is zeer verguld met de prijs: “Ik was steeds niet in de winkel aanwezig toen ik door Parfum Flower Company werd gebeld”, vertelt Markus. “Ik dacht weer een verkoper aan mijn broek te hebben hangen. Dus ik belde niet terug. Toen ik uiteindelijk de medewerker van Parfum Flower Company aan de telefoon had, dacht ik dat ik voor de gek gehouden werd. Maar het is echt waar”, vertelt Markus, die al ruim 16 jaar bloemist is. “Ik vind het fantastisch! Ik koop in het trouwseizoen veel David Austin rozen, maar ook geurende rozen. Het zijn de meest luxe rozen die je een toekomstige bruid kunt aanbieden. Ik heb veel bruidswerk in het seizoen tussen de 3 en 6 per week en verwerk de David Austin en geurende rozen in bruidsboeketten en andere arrangementen. Toen ik een Golden Ticket in een bos rozen tegenkwam, dacht ik: ‘Waarom niet’? En kijk nu!"
 
Klik hier voor meer informatie over de reis en de winnaar.


Voor meer informatie:
Parfum Flower Company

Flora Holland Aalsmeer (Zuid)
Magnolia 1
1424 LA De Kwakel
T: 31 (0297) 361 006
www.parfumflowercompany.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.