Hoogheemraadschap Delfland tevreden na handhavingsdag

De dagelijkse inspecties en handhavingsdagen lijken hun vruchten af te werpen, zo meldt het Hoogheemraadschap van Delfland. Tijdens de laatste handhavingsdag van dit jaar zijn met minder lozingen en keurovertredingen minder zaken aan het licht gekomen dan bij voorgaande handhavingsdagen.In Poeldijk zijn bij werkzaamheden twee sloten gedempt. Dit is niet bekend bij Delfland. Indien er geen vergunning is, wordt hiertegen opgetreden. Verder kwamen inspecteurs een aantal lozingen vanuit glastuinbouwbedrijven op het spoor. Van twee gevallen is op basis van de metingen zeker dat het gaat om niet toegestane lozingen. De overige lozingen worden nu verder uitgezocht.

Naast de surveillance is de herschouw uitgevoerd in het Westland. Grondeigenaren die tot nu toe de sloot niet hadden schoongemaakt, hebben dat nu in bijna alle gevallen naar tevredenheid gedaan.

Voor meer informatie:
www.hhdelfland.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.