Chauffeur De Winter Logistics maakt reclame voor het vak

Tweeduizend nieuwe chauffeurs aan de slag in 2017. Dat is de doelstelling van de transport- en logistiekbranche. Maar het valt niet mee om goede mensen te vinden. Ook binnen De Winter Logistics lopen ze daar tegenaan. Gelukkig is het sectorinstituut van start gegaan met het banenplan/zij-instroom project. Door dit plan krijgen mensen de kans zich om te scholen tot chauffeur om vervolgens meteen aan de slag te gaan.

In augustus stond de teller al op vijfhonderd nieuwe chauffeurs. Er zijn namens De Winter Logistics inmiddels twee toekomstig chauffeurs van start gegaan. Om het vak nog meer te promoten, heeft het sectorinstituut aan De Winter gevraagd om mee te werken aan een filmpje om een kijkje te geven in het mooie vak. Benieuwd? Bekijk dan de video hieronder en zie hoe chauffeur Jerry Kinkel van zijn job geniet.Voor meer informatie:
De Winter Logistics
Postbus 520
2675 ZT Honselersdijk
(+)31 174 61 53 33
info@dewinterlogistics.nl
www.dewinterlogistics.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.