Plantarium goes hip

Het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij kiest voor een nieuwe koers voor Plantarium. “Onder de naam Plantarium 3.0 maken we de beurs hipper en wordt het event een inspiratiebron op het gebied van groene toepassingen”, aldus voorzitter Jan Willem Griep.De nieuwe koers vertaalt zich in een nieuwe lay-out van de beurs. De organisatie van het eerste groene festival tijdens Plantarium door en voor jongeren splitst de beurs nu in drie vakdagen en één consumentendag. De verkiezing Beste Idee Plantarium 2017, die afgelopen jaar voor het eerst werd georganiseerd, krijgt een vervolg.Groen festival
Hip is een groen festival dat tijdens Plantarium voor en door jongeren zal worden gehouden. “Jongeren 18-35 jaar werkend en/of studerend in de groensector, dagen wij uit om hun eigen groene festival bij ons te organiseren”, vertelt een enthousiaste voorzitter. Ervaringen worden gedeeld met de Urban Greeners van Floriade 2022 die afgelopen september een 1e GROW festival hebben georganiseerd in Almere. Het inschrijfformulier ‘voor 1 dag festivalbaas’ verschijnt vanaf januari op de website van Plantarium.

Inschrijven
De 35e editie van Plantarium, een jubileumeditie wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. Vanaf 1 december is de inschrijving opengesteld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.