Chris Endhoven verder als Endhoven Flowering Plants

Kwekerij Chris Endhoven gaat verder onder een andere naam: Endhoven Flowering Plants. Bovendien heeft het bedrijf zichzelf een nieuw jasje aangemeten, dat afgelopen week op de Trade Fair in Aalsmeer reeds gepresenteerd werd.

De naamsverandering en nieuwe uitstraling zijn naar eigen zeggen het gevolg van de richting waarin het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkelde en wel 'tot een modern, professioneel bedrijf met een breed aanbod bloeiende seizoensplanten, een volledig geautomatiseerd teeltsysteem, aardwarmte als duurzame energiebron en een hoog serviceniveau.'


Chris Endhoven en Robin Broch, afgelopen week op de beurs in Aalsmeer

Endhoven Flowering Plants is pot- en tuinplantenkweker uit Honselersdijk. Het bedrijf werd in 1994 aan de Uithofslaan in Den Haag opgericht en kweekte aldaar diverse perkplanten, zonnebloemen, cyclamen, cinneraria's en poinsettia's. Na 3 jaar verhuisde het bedrijf naar ’s-Gravenzande, waar het oppervlak werd verdubbeld naar 10.000 m2. In het voorjaar van 2006 werd een kavel van 3,5 hectare aangekocht aan de van Ockenburchlaan te Honselersdijk. Hier verreisde in het voorjaar van 2007 een moderne kwekerij van 2,7 hectare.

Voor meer informatie:
Endhoven Flowering Plants
van Ockenburchlaan 12
2675 SB Honselersdijk
T: +31(0)174 413008
E: kwekerij@endhoven.nl
www.endhoven.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.