Sierteeltbeurzen van start: IFTF & FHTF

De sierteeltbeursweek is weer van start gegaan! Zowel de IFTF als de FHTF hebben vanmorgen hun deuren geopend. Alles bij elkaar hebben duizend bedrijven hun stand opgeslagen.

Wij van Bloemenplantennieuws en onze collega's van FloraDaily zijn aanwezig op beide beurzen om een uitgebreide fotoreportage te maken. Op IFTF is FloralDaily vertegenwoordigd met een eigen stand. Kom gerust langs bij stand C5.29 als je iets nieuws te melden hebt om een HortiDaily Guide op te halen of gewoon voor een praatje.


IFTF & FHTF zijn begonnen! Wij zijn ook aanwezig om plaatjes te schieten van standhouders en te horen wat er speelt in de sierteeltsector.

Bijna duizend stands
De beurzen duren tot en met vrijdag en met in totaal zo'n duizend standhouders is het een van de belangrijkste weken van het jaar voor de bloemen- en plantensector. Op de FHTF zijn meer dan 700 relaties van Royal FloraHolland vertegenwoordigd, terwijl de IFTF kwekers en toeleveranciers hun producten en diensten tonen.

Ook op de beurs?
Heb je iets interessants te vertellen of iets nieuws te presenteren op een van de beurzen? Stuur ons een mailtje, dan komen we langs voor een foto of een artikel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.