'Oog voor detail' thema catalogus 2017 Dillewijn Zwapak

"Doel: onze klanten blijven verrassen"

Een catalogus die dikker is dan voorgaande jaren. Door de integratie van de Basics & Trends formule in Dillewijn Zwapak is het veelzijdige assortiment verpakkingsoplossingen uitgebreid met een keur aan bloemisterij-artikelen zoals lint, vazen, glaswerk, steekschuim en bloemistengereedschap. Ook het brede assortiment bloemenvoedingsproducten van Vaselife krijgt ruim aandacht in de catalogus.

“We hebben tot in detail naar onze klanten geluisterd en geïnvesteerd in onze organisatie en productontwikkeling. Ons doel is om iedere dag weer onze klanten naar volle tevredenheid te blijven verrassen,” aldus Mark de Krosse, Managing Director van Dillewijn Zwapak.“De samenvoeging van Basics & Trends in de Dillewijn Zwapak organisatie heeft geleid tot een vereenvoudiging en verbetering van onze service. Klanten kunnen nu al hun benodigdheden onder een dak bestellen of dat nu in de winkel is, via onze accountmanagers of via onze geheel vernieuwde en overzichtelijke webshop. En de afhandeling van orders loopt nu ook - wel zo gemakkelijk - via een backoffice.”
Dat oog voor detail komt dit jaar - heel subtiel en creatief - ook terug in het
ontwerp van de catalogus 2017.

De nieuwe catalogus is gratis verkrijgbaar in de Dillewijn Zwapak winkels tijdens vakbeurzen als de Trade Fair of eenvoudig aan te vragen door een mailtje te sturen naar de verkoopafdeling, info@dillewijnzwapak.nl, o.v.v. Catalogus 2017.

Voor meer informatie:
Dillewijn Zwapak
Age Siebbeles
Manager Marketing & Communicatie
T: +31 297 354141
M: +31 (0) 6 535 100 51
E: a.siebbeles@dillewijn.nl
www.dillewijn.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.