1 december,

Over 20 jaar telen we rendabel zonder chemie

Op 1 december organiseert Flower Science samen met Greenport Duin- en Bollenstreek een congres over de volledig chemie-loze bollen- en sierteelt. 'Men' hoopt dit met een jaar of 20 te realiseren, maar is dat realistisch?

Experts praten u bij over de (on)mogelijkheden van ‘Vitale Teelt’: met minder chemie op rendabele wijze gezonde bollen en gewassen telen. De uitdaging is het slim combineren van beschikbare kennis, ook met oplossingen van buiten de sierteelt. Hiertoe worden innovaties gepitcht door studenten, onderzoekers en bedrijven waarmee de sector een ‘sprong’ vooruit zou moeten kunnen zetten. Uw mening wat de beste bijdrage gaat leveren aan een duurzame teelt telt!

Reserveert u 1 december vanaf 15.00 uur alvast in uw agenda. De uitnodiging met het programma volgt binnenkort. Het belooft een boeiend en verrassend programma te worden.

Het congres duurt van 15.30 tot circa 19.00 uur. Aanmelden kan via de website www.flowerscience.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.