nieuwe huisstijl gepresenteerd

Kwekerij Zeurniet bestaat 30 jaar

Afgelopen vrijdag ging de kurk van de fles bij Kwekerij Zeurniet uit Honselersdijk. Het bedrijf bestaat 30 jaar en dat werd gevierd met collega kwekers, vrienden en familie en een aantal leveranciers. Tegelijkertijd werd de gelegenheid aangegrepen een nieuwe huisstijl te presenteren.In de drie hectare kas worden zowel groene potplanten als bloeiende potplant (dendrodium, Vanda) gekweekt. Erg verschillende teelten dus, maar dat is voor de heren Scheffers geen probleem. "We hebben doorlopend goed werk. Loopt het een wat harder, dan gaat het andere misschien iets minder; en even later is dat weer andersom", aldus Tom Scheffers, samen met broer Stef de vijfde generatie Scheffers op de tuin."

Ontwikkelingen
Door de geschiedenis heen is er aan producten nogal eens wat bijgekomen of afgevallen. De laatste grote stap op dit gebied is de introductie van de Vanda snijbloemen 2 jaar geleden. Het product is met recht exclusief te noemen: de teelt is lastig, het aantal aanbieders zeer beperkt en ook is de diversiteit aan kleuren (en dan met name blauw, dat in de natuur bijna niet voorkomt) bijzonder. Zeurniet biedt de Vanda bloemen aan onder het merk Su-Su.Zeur niet
De naam Zeurniet is ooit, hoe kan het ook anders, begonnen als grap. Naar verluid werden goederen nogal eens verkeerd bezorgd, omdat Scheffers niet de enige Scheffers in de omgeving was. Verschillende leveranciers opperden het idee de naam aan te passen waarop 'Zeurniet' bleef plakken. Sinds 1985 is de naam officieel aangenomen.

De geschiedenis van kwekerij Zeurniet gaat overigens al langer terug. Over nog eens 3 jaar is de familie Scheffers een eeuw lang op dezelfde locatie in het Westland present en wordt een en ander vast nog eens dunnetjes overgedaan.
Kwekerij Zeurniet is te vinden op de Trade Fair,stand 36.14


Voor meer informatie:
Kwekerij Zeurniet
Tom Scheffers
Van Ockenburchlaan 25
2675 SB Honselersdijk
T: 0174-630014
M: 06-30069037
E: info@zeurniet.com
www.zeurniet.nlPublicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.