Wie wint Golden Singolo Award?

Op woensdag 2 november wordt de winnaar van de Gouden Singolo Award bekend gemaakt. Dit vindt plaats tijdens het Cultra Event in Aalsmeer om 19.30 uur.

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional, die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. De genomineerden voor dit jaar zijn: The little gift uit Delft, Het Bloemenatelier Krijn Verboom uit Rotterdam en Teunis Veenema Bloemsierkunst uit Amsterdam.

Bijna 2000 consumenten brachten via de website Goldensingoloaward.nl een stem uit op hun favoriete creatie. Met bijna 700 stemmen is The Little Gift Shop uit Delft als winnaar van de publieksstemronde uit de bus gekomen. Naast de winnaar van de publieksstemronde dingen de twee andere genomineerden, die door de vakjury zijn uitgekozen, mee naar de Golden Singolo Award.

bron: Optiflor.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.